Cock RingWeb HostingSpell Check

Coaching Retreat

Privat Helg Coaching Retreat för Kvinnor

 

Vill du ha koncentrerad hjälp av en Coach under en hel helg?

 

Vill du åka bort till ett lyxigt SPA hotell där du får koppla av och aktivt  jobba med att samla dina tankar och göra en handlingsplan?

 

Detta är ett mycket populärt och unikt koncept som vi är ensamma om i Sverige.

Du får 2,5 lyxiga dagar på det nybyggda SPA-hotellet Marstrands Havshotell på västkusten – övernattning, frukost, lunch och 2-rätters middag samt härligt SPA besök  ingår. Du kommer hem som en ny människa med tydliga mål och en handlingsplan.

 

Resultat: Du har bearbetat dina tankar och har kommit fram till en handlingsplan.

 

Bra att veta

Den privata Coaching Retreaten är 2,5 dagar, kl 10 första dagen till kl 12 sista dagen.

Du har privat tillgång till samtal med en kvinnlig Internationellt Certifierad Coach under hela vistelsen (fram till 17.00 på kursdagarna).

Det ingår ett 30 min introduktionssamtal via telefon för att ge Coachen en grundläggande förståelse för problemområdet.

Det ingår även coachande uppföljning via email i en månad efter Coaching Retreaten.

I priset ingår övernattning,  2 st luncher och 2 st  2 rätters middagar (dryck ingår ej).

I priset ingår även tillgång till SPA avdelningen med pooler och relax.

Alla Coacher har tystnadsplikt

Boka Coaching Retreat nu!

Boka här!

 

Åh, jag fick äntligen tid att tänka! Jag tror inte jag har spenderat en sådan här tid för mig själv…någonsin!! Vilket flow jag hade, jag gjorde ett stort val och en lång lista på aktiviteter jag ska göra nu när jag kommer hem! Vet ni, jag kommer tillbaka till våren igen, det här var beroendeframkallande!

Ulrika

Kursinformation Coaching Retreat för Kvinnor

Det här är en privat kurs för dig som känner att du behöver hjälp med att reda ut livsproblemen. Under 2,5 dagar får du koncentrerad specialiserad coaching av en kvinnlig Internationellt Certifierad Coach och när du åker hem känner du dig lugnare i och med att du har en plan och en konkret aktivitetslista.

 

Vi har skapat ett koncept som enbart är fokuserat på kvinnor, för att de ska få en helg att koncentrerat fokusera på sig själva och deras personliga utveckling. Du ska få tid för dig själv!

 

Du är den enda deltagaren på denna kurs – syftet är att du ska få koncentrerad hjälp från en erfaren kvinnlig Coach under hela tiden (fram till kl 17 på kursdagarna).

 

När du anländer till Västkustens pärla, Marstrand så väntar din Coach på dig och ni startar direkt med att lägga upp en planering för dagarna – allt utifrån dina egna önskemål. Ni har vid ett tidigare tillfälle haft ett 30 min introduktionsmöte så att Coachen fått en grundläggande förståelse för din situation.

 

Du och din Coach kommer att arbeta tillsammans under kursdagarna och genom div coaching övningar kommer du till slut att komma fram till en handlingsplan för att nå ditt önskade läge.

 

När du åker hem så kommer Coachen kontakta dig via email under en månad (1 gång/vecka) för att följa upp resultatet.

 

Men även om du kommer att arbeta hårt med dig själv och din personliga utveckling så vill vi även att du ska ha lite tid för avkoppling, kanske vill du besöka hotellets exklusiva SPA avdelning?

Pris

Vi håller till  Marstrand Havshotell, 2,5 dagar och 2 övernattningar i enkelrum

 

  • Introduktionssamtal (30 min)
  • Exklusiv tillgång till personlig Coach under kursdagarna
  • Frukost, Lunch och 2-rätters Middag ingår (dryck ingår ej) (lunch och middag ingår ej på avresedagen)
  • Tillgång till SPA avdelning med pooler, bastulandskap och aktivitetspass

 

Priset är beroende på helg eller vardag.

 

Helgpris – Start Fredag 10.00, Slut Söndag 12.00

15 300 SEK inkl moms

 

Vardagspris - Start Mån/Tis/Ons 10.00, Slut Ons/Tors/Fre 12.00

11 250 SEK inkl moms

 

Möjlighet till avbetalning finnes. Kursen skall vara fullbetald vid kurstillfällets start.

Kursstart

 

Eftersom detta är en unik privat kurs så sätts kurser upp i samråd med dig som kund, när det är optimalt för dig (med förbehåll att våra Coacher inte är fullbokade). När du bokar kursen kommer en Coach att ringa upp dig och diskutera lämpligt tillfälle.

 

Om Marstrand och Hotellet

Marstrand är en liten pittoresk ministad på Västkusten i Bohuslän som vilar på två öar. Här står framför allt seglingen i fokus. Lägg till detta ett rikt utbud av krogar, butiker, kulturhistoria och fantastiska omgivningar och du har en härlig reseupplevelse.

 

Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du lugn, luft, överraskande mat, ett salt spa och
fina 98 rum. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl bohusländsk omtanke. Välkommen till ett saltare Marstrand.

 

 

Boka Coaching Retreat nu!

Boka här!